Antena 3 CNN Actualitate Grei din politică, denunțați la DNA. Printre ei, Crin Antonescu și Mugur Isărescu

Grei din politică, denunțați la DNA. Printre ei, Crin Antonescu și Mugur Isărescu

Grei din politică, denunțați la DNA. Printre ei, Crin Antonescu și Mugur Isărescu
de S.T.    |    14 Mar 2016   •   11:33

Mai mulţi oameni politici, magistraţi şi lideri locali au fost denunţaţi luni dimineaţă la DNA.

Printre ei se numără Crin Antonescu, Mugur Isărescu, Virgil Măgureanu, dar şi un prim-procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov şi un judecător de la Tribunalul Bucureşti.

Plângerea a fost făcută chiar de fosta noră a lui Măgureanu, care a declarat că se simte obligată să spună ceea ce ştie.

Alina Măgureanu s-a prezentat la DNA unde a formulat mai multe denunţuri referitoare la fapte despre care are cunoştinţă din perioada în care era soţia fiului lui Virgil Măgureanu, fost şef al SRI.

„Mă simt obligată să fac acest lucru”, a declarat Alina Măgureanu, luni, la ieșirea de la DNA.

Printre politicienii denunțați se află Crin Antonescu.

Crin Antonescu vizează mai multe fapte de corupţie şi asimilate corupţiei, comise atât de el, cât şi de soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean, a explicat avocatul Alinei Măgureanu.

„Fals în declaraţile de avere, uz de fals, declaraţii false în înscrisuri private, trafic de influenţă, inclusiv el, cât şi Adina (Vălean - n.red.). Traficul de influenţă s-a făcut atât la Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 la acea vreme, cât şi la Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucureşti. Avem şi probe”, a precizat avocatul.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close