Antena 3 CNN Actualitate ''Blestemul'' de la Hexi Pharma. Lungul şir al înmormântărilor care au marcat firma lui Dan Condrea

''Blestemul'' de la Hexi Pharma. Lungul şir al înmormântărilor care au marcat firma lui Dan Condrea

''Blestemul'' de la Hexi Pharma. Lungul şir al înmormântărilor care au marcat firma lui Dan Condrea
27 Mai 2016   •   14:07

Moartea pare să fi bântuit în ultimii ani ”Hexi Pharma”. Decesul milionarului Dan Condrea este doar ultimul dintr-un şir lung de drame ce au lovit angajaţii companiei. O persoană din interiorul ”Hexi Pharma” a dezvăluit în exclusivitate pentru cancan.ro o serie de coincidenţe cutremurătoare.

Afaceristul Dan Condrea şi-a cunoscut a doua soţie, Uliana Ochinciuc, prin intermediul contabilei lui, Cristina Nedelcu, basarabeancă şi ea ca şi Uliana. De fapt, cele două sunt verişoare, iar Cristina i-a prezentat-o milionarului după ce acesta se despărţise de prima soţie, Laura Georgescu.

”Cristina nu era doar contabila Hexi Pharma în acea perioadă, ci şi prietenă apropiată a lui Dan Condrea. Ea a venit prima în România din Republica Moldova, s-a căsătorit cu Mihail Nedelcu, şi apoi le-a adus la Bucureşti şi pe Uliana Ochinciuc, verişoara ei, dar şi pe o prietenă de-a lor, Natalia. Culmea, aceasta din urmă s-a măritat şi ea cu un asociat de-al lui Condrea”, ne-a mărturisit sursa noastră.

La puţin timp, avea să înceapă însă un şir parcă nesfârşit de tragedii în ”Hexi Pharma”. Mai întâi, tatăl ”Mogulului” a murit din cauza unei... răceli: ”Cu toate că fusese farmacist şi lucra în domeniu, s-a stins rapid. A răcit, iar în spital ar fi contactat un virus. După moartea lui Condrea senior, Dan a preluat acţiunile la firmele patronate de tatăl lui şi o parte dintre acestea le-a trecut pe numele Ulianei”.

A urmat soţul Cristinei! La numai 30 de ani, Mihail Nedelcu a făcut infarct într-o dimineaţă când îşi bea cafeaua. ”Cei doi nu aveau copii, iar Cristina a rămas cu o casă pe care o aveau împreună. Moartea lui Mihail a şocat pe toată lumea. Nimeni nu ştia ca el să aibă probleme de sănătate”, a adăugat sursa CANCAN.ro.

Iar blestemele nu aveau să se oprească aici. Natalia, soţia unui partener de afaceri a lui Dan Condrea, şi-a găsit însă şi ea sfârşitul într-un accident rutier, când împreună cu soţul ei se întorceau de la Iaşi.

×
Subiecte în articol: Hexi Pharma Dan Condrea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close