Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei: Ce se întâmplă cu mandatul lui Klaus Iohannis după ce ANAF i-a luat casa

La ordinea zilei: Ce se întâmplă cu mandatul lui Klaus Iohannis după ce ANAF i-a luat casa

La ordinea zilei: Ce se întâmplă cu mandatul lui Klaus Iohannis după ce ANAF i-a luat casa
04 Apr 2016   •   21:03

Familia prezidențială pierde oficial casa din Sibiu pe care o avea închiriată unei bănci.

Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis, in cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut in instanta anul trecut, se arata intr-un raspuns al institutiei transmis HotNews.ro.

Subiectul a fost comentat în ediția de luni seară a emisiunii ''La ordinea zilei'' de către Dana Grecu și invitații săi.

Potrivit deputatului PSD Doina Pană, deoarece era o decizie definitivă, această sentință trebuia să fie pusă în executare de mai multă vreme.

La rândul său, jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a adăugat că în cazul ICA lucrurile s-au mișcat mult mai rapid față de cel al președintelui României.

''În august 2014 s-a dat decizia definitivă la Curtea de Apel București în dosarul ICA și în septembrie, imediat, s-a înscris în cartea funciară inclusiv sediul Antenei 3. Când e ca statul să se miște să pună în executare o hotărâre, o pune rapid în executare, când e vorba să fie mai blând...

Radu Tudor spune că acum urmează povestea cu banii - o sumă foarte mare de bani dacă statul se va îndrepta împotriva familiei Iohannis pentru a recupera chiria obținută în acești ani.

''Înțeleg că este vorba despre 300.000 de euro. Sunt curios cum va fi procedura de valorificare sau de recuperare'', a spus Radu Tudor.

Întrebat dacă acest dosar îl va forța pe Klaus Iohannis să nu-și încheie mandatul, Radu Tudor a precizat...

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close