Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii SRI care au ucis cu sânge rece un om în sediul instituţiei vor fi judecaţi de Tribunalul Militar Bucureşti

Angajaţii SRI care au ucis cu sânge rece un om în sediul instituţiei vor fi judecaţi de Tribunalul Militar Bucureşti

Angajaţii SRI care au ucis cu sânge rece un om în sediul instituţiei vor fi judecaţi de Tribunalul Militar Bucureşti
29 Noi 2012   •   16:26

Tribunalul Militar Bucureşti a preluat cazul celor 3 foşti angajaţi SRI Timiş şi al superiorului acestora, în care aceştia sunt judecaţi după ce ar fi bătut 3 persoane, una dintre acestea pierzându-şi viaţa, scrie Mediafax.

Joi, la Tribunalul Timişoara a avut loc primul termen în dosarul foştilor angajaţi SRI Timiş care au ucis o persoană şi au bătut alte două. Aceştia sunt acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte şi purtare abuzivă.

La termenul de judecată au fost prezenţi Lucian Gurlui, Deian Giurgev şi Bogdan Ioan Ghiţă, care au aplicat lovituri cauzatoare de moarte la comanda locotenentului colonel în rezervă Camelia Maria Toman.

Aceasta nu a fost prezentă la proces din motive medicale, fiind prezent doar avocatul acesteia.

În sală a fost prezent şi soţul femeii, care a declarat în faţa jurnaliştilor că "totul e o minciună, s-a exagerat foarte mult în declaraţii" şi că soţia lui "nu a ordonat nimic".

Judecătorul de la Tribunalul Militar Timişoara a decis să îşi decline competenţa în favoarea Tribunalului Militar Bucureşti în acest caz, astfel că dosarul se va judeca la instanţa din Capitală.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close