Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, anchetă devastatoare cu privire la infrastructura României

Antena 3, anchetă devastatoare cu privire la infrastructura României

Antena 3, anchetă devastatoare cu privire la infrastructura României
09 Noi 2018   •   00:03

Au trecut aproape 30 de ani de la Revoluție și 11 de când România este membră a Uniunii Europene. Niciun reprezentant al statului român nu este în stare să dea o explicație logică de ce la ora asta între Sibiu și Pitești nu există nici urmă de autostradă.

Din 2008 au început să se chinuie cu studii de fezabilitate de miliarde de lei. Bani aruncați fără rost pe niște hârtii care astăzi nu au sens pentru că au expirat. Toți miniștrii care au fost pe la Transporturi, dar și șefii de guverne declarau când vedeau o cameră că vor muta munții.

Cum este posibil ca din  tot Coridorul IV paneuropean, care leagă Constanța de Rotterdam  și România de întreaga Europă, singura parte lipsă din cei 2.500 de kilometri este bucata de 100 de kilometri dintre Sibiu și Pitești.

Umilințele nu se opresc aici, ci abia încep, chiar pe Centura capitalei europene București, promisă la fel, de zeci de ani. S-au făcut câțiva kilometri și atât, în rest un șantier abandonat pe lângă un drum comunal mizerabil.

S-a aflat că la CNAIR sunt doar 30 de directori, plus directorul general, domnul Neagă. Domnii încasează lunar mii de euro.

×
Subiecte în articol: infrastructura Antena 3 ancheta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close