Antena 3 CNN Actualitate Anunț de la meteo. Temperaturile scad, vor fi ploi, burniță și ceață

Anunț de la meteo. Temperaturile scad, vor fi ploi, burniță și ceață

Anunț de la meteo. Temperaturile scad, vor fi ploi, burniță și ceață
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Feb 2016   •   15:49
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Vremea se va mai răci, dar va rămâne peste media normală acestei perioade. Totuși, vor fi ploi, burniță și ceață.

Miercuri

În țară

În regiunile din jumătatea de sud-est a ţării, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice, deşi în scădere accentuată faţă de intervalul anterior, se vor situa în continuare peste cele normale în a doua decadă a lunii februarie. În aceste zone izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţă şi pe arii restrânse va fi ceaţă. În restul teritoriului, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată, iar cerul va fi variabil. Vântul va prezenta intensificări la munte şi, local, în restul teritoriului, dar la intensităţi mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în nordul extrem al Moldovei şi 18…19 grade în Banat şi sud-vestul Transilvaniei; minimele termice vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai ridicate în sudul Banatului.

La București

Deşi valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi înnorat, vor fi condiţii de burniţă, dar şi de ceaţă, în special noaptea. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 3…4 grade

Joi

Vremea va continua să se răcească, totuşi valorile termice, îndeosebi cele nocturne, se vor situa peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi noros şi trecător va ploua slab sau va burniţa. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.





×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close