Antena 3 CNN Actualitate Anunț surpriză de la meteorologi. Vremea se schimbă în toată țara

Anunț surpriză de la meteorologi. Vremea se schimbă în toată țara

Anunț surpriză de la meteorologi. Vremea se schimbă în toată țara
30 Noi 2015   •   10:22

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca luni, vremea se incalzeste in aproape toate regiunile tarii, in special in judetele din sud si sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 grade in Transilvania si 13 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade. Cerul va fi innorat in regiunile intracarpatice, unde va ploua temporar. In Maramures vor cadea precipitatii mixte.
Vor predomina lapovita si ninsoarea in zonele montane, iar in Muntii Apuseni si in jumatatea nordica a Carpatilor Orientali, izolat, cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp.

Vantul va avea unele intensificari in zonele nord-vestice si sudice, in vreme ce la munte va sufla cu putere, cu rafale ce vor depasi 80-90 km/h.

Vremea se incalzeste si in Bucuresti, unde mercurul din termometre va indica o maxima de 10-11 grade, mai cald decat ar fi normal la finalul lunii noiembrie. In timpul noptii, se vor inregistra 2-4 grade. Cerul va fi acoperit de nori, iar vantul va sufla moderat.

Marti, prima zi oficial de iarna, temperaturile continua sa creasca usor, astfel ca maximele se vor situa intre 4 si 15 grade, iar minimele intre -5 si 7 grade.

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close