x close

Fii alături de noi!

Anunțul făcut de Kaufland. Proiectul de care vor beneficia mii de români

de 21 Ian 2016   •   11:10
Anunțul făcut de Kaufland. Proiectul de care vor beneficia mii de români 16
Retailerul german Kaufland, liderul pieţei locale, a demarat împreună cu Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) un program pentru a-i atrage înapoi în ţară pe cei care şi-au realizat studiile peste hotare, scrie zf.ro.

Astfel, Kaufland România se alătură eforturilor LSRS urmărind două obiective strategice esenţiale: încurajarea şi informarea cu privire la oportunităţile de studiu în străinătate şi, mai ales, încurajarea şi facilitarea întoarcerii acasă sau spre casă a celor mai buni studenţi români din diaspora”, spun oficialii Kaufland.

Retailerul german şi LSRS vor pune bazele unui proiect - Fondul pentru Excelenţă în Străinătate (FES)/Fondul Educaţional Românesc (FER) - care îşi propune să ofere prima rundă de burse de studiu, tinerilor talentaţi în anul 2016.

„Proiectul are ca obiectiv finanţarea studiilor în străinătate unor tineri de excepţie, cu condiţia reîntoarcerii în România după terminarea acestora şi angajarea în cadrul companiilor şi instituţiilor finanţatoare. Acest proiect - urmează modelul de succes al unor proiecte asemănătoare derulate de către mediile privat şi public din ţările dezvoltate.”

    Citeşte mai multe despre:  

  • Kaufland
poza

Actualitate

Decizie importantă luată de Pepsi în privința băuturilor sale. Consumatorii pot fi afectați

PepsiCo a decis să reintroducă aspartamul în băuturile sale carbogazoase din SUA, după eşecul comercial al noilor îndulcitori artificiali, a declarat un purtător de cuvânt al companiei citat de AF...

28 Iun 2016  •  08:48

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati