Antena 3 CNN Actualitate Apariție supriză la mitingul de la Câmpulung Muscel

Apariție supriză la mitingul de la Câmpulung Muscel

Apariție supriză la mitingul de la Câmpulung Muscel
08 Feb 2016   •   10:43

Aproximativ 1000 de persoane au participat, ieri, la Campulung Moldovenesc, la un miting pentru sustinerea finalizarii partiei de schi de pe masivul Rarau. Acestea au cerut finantare pentru finalizarea partiei, un proiect abandonat dupa o investitie de 10 milioane de euro, scrie informatiata.ro.

Oamenii au venit la protest imbracati in echipamente de schi si au adus cu ei schiurile dar si placile de snowboard. Campulungenii au venit la miting cu pancarte pe care se putea citi: "Salvati partia, salvati turismul in Campulung", "Nu vrem bogatii, vrem doar partia de ski","Campulungul poate renaste prin partia de ski Rarau", "Ati uitat de Campulung? Aici banii nu ajung!", "Partia de ski = locuri de munca", "Am venit in piata ca sa tinem partia in viata", "Campulung Moldovenesc - statiune de interes national", "Vrem turism la Campulung", "Vrem partie in Carpati".

Printre cei care au sustinut protestul s-a numarat si luptatorul de K1 Catalin Morosanu, care a scris pe Facebook:

''Ieri am participat la primul miting al orasului Campulung Moldovenesc, un frumos oras de Bucovina care isi cere drepturile firesti : aceea de a avea o partie de ski ! Dupa o investitie de 10 mil de euro , proiectul la ramas blocat la 80 %, fiind necesari 4 mil de euro din partea guvernului pt a fi finalizat proiectul! Am vazut cum tinerii au iesit in strada pt viitorul lor , o atitudine civica extraordinara , oameni care nu stau in spatele calculatorului si dau commenturi de 2 lei , au facut front comun pt viitorul lor si al copiilor lor! Respect si sper sa fie exemplu pt toti tinerii din Romania!''



 
Ieri am participat la primul miting al orasului Campulung Moldovenesc, un frumos oras de Bucovina care isi cere...

Posted by Morosan Catalin on Sunday, February 7, 2016

×
Subiecte în articol: Catalin Morosanu
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close