Antena 3 CNN Actualitate Apel impresionant al medicilor pe Facebook

Apel impresionant al medicilor pe Facebook

Apel impresionant al medicilor pe Facebook
31 Aug 2015   •   12:50
Alianţa Medicilor cheamă românii din ţară şi diaspora să li se alăture în a explica populaţiei că întreaga clasă politică este responsabilă pentru actuala situaţie dezastruoasă din sănătate şi că medicii nu vor şpagă, ci salarii decente.

Reprezentanţii Aliantei Medicilor au chemat printr-o postare pe Facebook românii din ţară şi diaspora să li se alăture în campania de informare a opiniei publice despre "faptul că întreaga clasă politică este responsabilă pentru actuala situaţie dezastruoasă din sănătate", se arată într-un comunicat al comunităţii medicilor colaizaţi pe Facebook.

De asemenea, medicii spun că nu vor "şpagă, ci salarii decente, modernizarea sistemului medical, eliminarea risipei din sistem şi administrarea eficientă a fondurilor din sănătate".  

În prezent sunt adunate pe un grup pe Facebook peste 33.000 de cadre medicale şi persoane dornice de modernizarea sistemul medical din România.
 
"Din păcate însă întâmpinăm foarte multă rezisten-ă ?i avem nevoie de ajutorul vostru", se arată în apel. Toţi cei interesaţi de modernizarea sistemului medical sunt invitaţi să dea Share pe Facebook mesajului Alianţei Medicilor.

Alianţa Medicilor a adresat un gând colegilor cadre medicale plecate în străinătate: "Ştim de ce aţi plecat. Ajutaţi-ne acum, vă rugăm, să modernizăm acest sistem ca să vă puteţi întoarce acasă", se spune în apel.

Iată postarea Alianţei Medicilor:

Dragi romani din tara si din diaspora,Ne adresam voua cu rugamintea sa ne ajutati sa explicam opiniei publice din...

Posted by Alianta Medicilor - oficial on Wednesday, August 26, 2015

×
Subiecte în articol: medici doctori salarii medici
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close