Antena 3 CNN Actualitate Apel pentru șoferii bucureșteni: Să ne pregătim de ce-i mai rău

Apel pentru șoferii bucureșteni: Să ne pregătim de ce-i mai rău

Apel pentru șoferii bucureșteni: Să ne pregătim de ce-i mai rău
25 Feb 2018   •   12:59

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a făcut duminică un apel către bucureşteni să nu iasă cu maşinile în trafic în aceste zile, pentru a fi evitată blocarea traficului şi pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire la faţa locului sau a salvărilor şi maşinilor de pompieri. 

"Să ne pregătim de ce-i mai rău, Doamne ajută să nu fie cazul! Nu facem altceva decât să reamintim că, atunci când vremea este extremă şi sunt căderi de mari cantităţi de zăpadă, ar trebui să evităm să ieşim cu maşinile în trafic. Am văzut nu puţini care nu conştientizează că deszăpezirea se face cu utilaje. În consecinţă, dacă traficul e blocat, nu putem interveni. (...) Trebuie să fim responsabili, trebuie cu toţii să contribuim şi cea mai bună contribuţie ar fi să nu ieşim cu maşina în trafic în astfel de împrejurări", a declarat primarul sectorului 3, în cadrul Comandamentului de iarnă convocat la Primăria Generală. 

El a salutat măsura adoptată de a nu se ţine cursuri şcolare luni şi marţi: "Mai degrevăm din circulaţie". 

Totodată, edilul sectorului 3 a făcut apel la şoferi să îşi parcheze responsabil maşinile. "Trebuie să fim cu grijă cum parcăm maşinile, mai ales pe străduţe, acolo unde oricum intervenim cu dificultate, din cauză că locul este strâmt şi să fim cu gândul nu doar la deszăpezire, poate este nevoie de o Salvare, de o maşină de pompieri. Trebuie să fim cu grijă şi să nu parcăm, astfel încât să nu deranjăm circulaţia", a spus Robert Negoiţă.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close