Antena 3 CNN Actualitate Apelul lui Mircea Badea pentru telespectatorii Antena 3

Apelul lui Mircea Badea pentru telespectatorii Antena 3

Apelul lui Mircea Badea pentru telespectatorii Antena 3
19 Feb 2016   •   13:23

„O să fac un apel care mi se pare foarte important: să nu ne lăsăm provocați. În cazul în care vor exista provocatori, fie care sunt profesioniști, fie că sunt doar niște tâmpiți care nu au altă treabă, rugămintea mea este să fim calmi și să nu ne lăsam provocați”,a spus Mircea Badea.

„Dacă cineva devine turbulent, îl indicăm forțelor de ordine care vor acționa legal”, a adăugat realizatorul emisiunii În gura presei. „Astăzi nu este o acțiune de protest”.

Antena 3 invită telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei. Vineri, de la ora 15.00, vă aşteptăm în faţa Parlamentului să ne cunoaştem, alături de vedetele celor cinci televiziuni pe care le îndrăgiţi şi le susţineţi.

Manifestaţia este în acelaşi timp o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.

Forța noastră ești tu! Haideți să ne întâlnim din nou, să fim împreună, să fim puternici!

×
Subiecte în articol: Mircea Badea post confiscat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close