Antena 3 CNN Actualitate Arafat: Elicopterul a aterizat deja pe aeroportul Băneasa. Copilul este hipotermic, din cauză că a stat atât de mult în puț

Arafat: Elicopterul a aterizat deja pe aeroportul Băneasa. Copilul este hipotermic, din cauză că a stat atât de mult în puț

Arafat: Elicopterul a aterizat deja pe aeroportul Băneasa. Copilul este hipotermic, din cauză că a stat atât de mult în puț
25 Apr 2017   •   23:31

Update: Elicopterul SMURD a aterizat pe aeroportul Băneasa, iar copilul nu este în afara oricărui pericol, a anunțat Raed Arafat.

„Din informațiile pe care le am de la colegi, cu toate eforturile de a-i ține cald cu aerul cald care a fost introdus în tubul respectiv, copilul este hipotermic și era de așteptat acest lucru fiind durata lungă care a stat acolo. Ultimele informații sunt că elicopterul a aterizat în București, la aeroportul Băneasa, se lucrează acolo pentru transferul către spital. Cel mai probabil la Grigore Alexandrescu”, a declarat la Antena 3, secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

 

Știre inițială: Copilul de doi ani căzut într-un puţ într-o gospodărie din judeţul Teleorman şi salvat de echipele de intervenţie după mai mult de zece ore este adus cu un elicopter SMURD la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală , a declarat, marţi, pentru News.ro, secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

"A fost o acţiune foarte dificilă. Copilul a fost scos teafăr şi este trasportat cu un elicoper SMURD în Bucureşti. Elicoperul va ateriza pe Aeroportul Băneasa, apoi copilul va fi dus la Spitalul Grigore Alexandrescu”, a mai spus Arafat.

Salvatorii au săpat zece metri în jurul puţului, după care terenul a început să se surpe. ”Era un puţ foarte îngust, putea oricând să cedeze. Atunici au recurs la un alt la alt plan”, a mai spus Raed Arafat.

Copilul de doi ani a fost salvat de către echipele de intervenţie după mai mult de zece ore, el fiind scos teafăr şi primind îngrijiri medicale la faţa locului.

×
Subiecte în articol: elicopter SMURD
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close