Antena 3 CNN Actualitate Argeş. Două seifuri au fost găsite în lacul de acumulare de la Goleşti

Argeş. Două seifuri au fost găsite în lacul de acumulare de la Goleşti

Argeş. Două seifuri au fost găsite în lacul de acumulare de la Goleşti
Sursa foto: Foto: cnaipu.en.made-in-china.com
29 Sep 2012   •   12:37

Două seifuri deschise şi pline cu mâl au fost găsite în lacul de acumulare de la Goleşti din Argeş, poliţiştii spunând că este posibli ca acestea să fi fost aruncate acolo, în urmă cu doi ani, de persoane care au spart două firme din judeţ, între care şi o reprezentanţă auto.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, seifurile au fost observate de doi poliţişti care se aflau pe marginea barajului golit recent.
   
Astfel, la faţa locului a ajuns o echipă de criminalişti care a început o anchetă în acest caz.
   
De asemenea, au fost trimise o macara şi un tractor cu troliu pentru a scoate cele două seifuri, care cântăreau câteva sute de kilograme, pe marginea barajului.
   
Seifurile erau deschise, pline cu mâl, fără să fie descoperite acte sau bani în interiorul lor.
   
Oamenii legii au spus că este posibil ca cele două seifuri să fi fost furate, în 2010, de la o reprezentanţă auto de pe autostrada Bucureşti-Piteşti şi de la o firmă din comuna Mărăcineni. Autorii celor două jafuri au fost prinşi de către poliţişti şi condamnaţi, ei executând pedepsele în Penitenciarul Colibaşi.
   
Posesorii seifurilor spuneau în 2010 că în ele se aflau în momentul comiterii infracţiunilor 2.000, respectiv 8.400 de lei.
   
În urma investigaţiilor făcute la acea dată s-a format un cerc de suspecţi, ulterior autorii fiind identificaţi şi arestaţi. Aceştia si-au recunoscut faptele şi au declarat că au aruncat casele de bani într-un lac, fără a putea preciza despre ce lac este vorba. Anul trecut, hoţii au fost condamnaţi de Tribunalul Vâlcea la închisoare.

×
Subiecte în articol: Argeş Valcea tribunal
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close