Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre primele cadre medicale care au ajuns la locul incendiului de la Colectiv, alături de Antena 3

Unul dintre primele cadre medicale care au ajuns la locul incendiului de la Colectiv, alături de Antena 3

Unul dintre primele cadre medicale care au ajuns la locul incendiului de la Colectiv, alături de Antena 3
18 Feb 2016   •   16:58
Una dintre primele cadre medicale care au ajuns la locul incendiului de la clubul Colectiv și a dat primul-ajutor în noaptea de 30 octombrie este alături de Antena 3, în scandalul evacuării celor cinci posturi TV.
 
Este vorba despre asistenta Veronica Gava, de la Maternitatea Bucur din Capitală.
 
”Antena 3 este și aici! Sunt în timpul serviciului, dar vă răspund cu drag, pentru că sunteți niște oameni extraordinari și trebuie să treceți peste necazul pe care încearcă să vi-l facă alții. Vă susținem și eu, și colegii mei!”, a spus, joi, asistenta Veronica Gava, de la maternitatea Bucur, unul dintre primii asistenți care a ajuns la locul tragediei de la Colectiv.

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 
Fiscul şi-a trimis echipe de agenţi care au luat la verificat birou cu birou sediul administrativ al Antenei 3 din strada Gârlei. 
 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.
 

×
Subiecte în articol: post confiscat Antena 3 evacuare antena 3
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close