Antena 3 CNN Actualitate Astrologul Camelia Pătrășcanu, dezvăluiri răvășitoare despre Călin Geambașu. Adevărul despre relația cu tatăl său

Astrologul Camelia Pătrășcanu, dezvăluiri răvășitoare despre Călin Geambașu. Adevărul despre relația cu tatăl său

 Astrologul Camelia Pătrășcanu, dezvăluiri răvășitoare despre Călin Geambașu. Adevărul despre relația cu tatăl său
24 Feb 2018   •   10:36

Astrologul Camelia Pătrășcanu face o serie de dezvăluiri răvășitoare despre scandalul în care este implicat Călin Geambașu.

Calin face o greseala tactica. Publicul luat partas la aceasta disputa de familie se intreaba de ce Calin revendica acum, dupa 20 de ani, satisfactie si iertare. Adica, de ce cere acum public scuze, dupa atata timp cand toata lumea intelege fara atat chin ca nimeni nu este dispus sa-si ceara iertare. De ce s-a blocat singur in aceasta pretentie si conditioneaza linistea lui sufleteasca de asta facand-o publica. Pentru ca doreste sa primeasca macar sustinerea si aprobarea publicului ca o minima compensatie pentru ce considera a fi marea sa durere si dezamagire. In plus, spera ca masa de dezaprobatori sa intoarca sentimentele tatalui care sub presiunea publica daca nu a constiintei sa aiba o schimbare de comportament si sa-i ofere satisfactie. Ii prinde bine sa i se dea dreptate si atentie. Iar aceasta arata ca a trait in tot acest timp cu o mare rana in suflet. Iar durerea tipa la televizor si pe ecranele calculatoarelor. Expunerea publica ar fi justificabila daca ar duce la reparatii si schimbare de atitudine. Dar daca intareste indarjirile (si experienta vechilor incapatanari putea fi lamuritoare) atunci devine greseala tactica, scrie Camelia Pătrășcanu, pe horoscoptv.ro.

Pe de alta parte la Calin pare mai mult decat o cere reparatorie a ascuzelor. Insistenta sa pare sa ascunda subconstient castigarea unui atuu in lupta cu tatal sau. Iar acest atuu al victoriei sa fie transformat in valoare, respect, autoritate si adevar. Iar acestea sunt ceea ce i-a lipsit, pe langa afectiune. Adica acele notiuni care ii dadeau in familie temelie, putere, siguranta si stima de sine.

Si publicul se mai poate intreba ceva. Daca a esuat ca tata de ce i se cere acum, in calitate de bunic, sa isi viziteze nepotul reprosandu-i-se lipsa de interes? De ce ar vrea de la cineva cu erori ca parinte sa fie acum bunic impecabil? Si de ce este considerata absenta unui bunic lipsit de entuziasm ca fiind un handicap emotional pentru copil? Copilul abia acum, pe fondul conflictului familial, invata sa se considere respins si lipsit de iubire, neimportant si nemerituos – interpretarile sunt dictate de Calin nu de copil. Ceea ce este fals. Lipsa de atentie si interes nu vin din devalorizare cum induce Calin ci pur si simplu din lipsa de exercitiu, dintr-o slaba responsabilizare agravata si mai mult de conflict.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Calin Geambasu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close