Antena 3 CNN Actualitate Astrologul Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică: “Am comunicat cu Dumnezeu. Mă aflam undeva la graniţa dintre viaţă şi moarte”

Astrologul Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică: “Am comunicat cu Dumnezeu. Mă aflam undeva la graniţa dintre viaţă şi moarte”

Astrologul Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică: “Am comunicat cu Dumnezeu. Mă aflam undeva la graniţa dintre viaţă şi moarte”
07 Aug 2017   •   19:48

Astrologul Mariana Cojocaru se consideră unul dintre oamenii aleşi de Dumnezeu. Ea a povestit ce vis premonitoriu a avut înainte de un accident, cum a învins moartea şi cum a luat ea legătura cu Dumnezeu în timpul acestei grele încercări aflaţi din materialul următor.

"Totul a pornit de la Eclipsa Totală de Soare din 1999, care a fost vizibilă pe întreg teritoriul României. Imediat după aceea am avut un accident foarte urât şi neaşteptat. Eram cu nişte prieteni şi ne întorceam de la aniversarea unui amic comun de la Iaşi. Maşina în care mă aflam a alunecat pe gheaţă şi a acroşat un copac. Ploua cu galeata. Practic, maşina a alunecat, a patinat pe apă într-o curbă destul de periculoasă. După ce maşina a intrat în copac, cuiul tetierei scaunului din dreapta mi-a intrat direct în faţă. Stăteam pe bancheta din spate ", a povestit Mariana Cojocaru, conform Romania TV.

"Am trăit pe propria piele câteva experienţe spirutuale care nu sunt la îndemâna oricui: moartea clinică şi decorporalizarea. După accidentul de masină, am fost în comă la spital mai mult de 4 ore. Atunci am comunicat cu D-zeu. Căci mă aflam undeva la graniţa dintre viaţă şi moarte. Când mi-am revenit, am ştiut din start ce trebuie să fac: să devin astrolog, numerolog si psiholog".

La fel ca mulţi alţi oameni care au trecut prin experienţa morţii clinice şi astrologul Mariana Cojocaru a avut înainte de accident un vis premonitoriu.

"Cu o noapte înaintea tragediei, am visat că eram aidoma unui manechin de vitrină şi că pielea capului era prinsă cu capsatorul de birou. Am realizat pericolul şi i-am cerut fostului partener de viaţă să plecăm cu trenul. Dar el a refuzat categoric", a marturisit astrologul.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close