Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Atentat sinucigaș pe stadion. Primele imagini de la carnagiul din Irak soldat cu cel puțin 41 de morți

UPDATE: Atentat sinucigaș pe stadion. Primele imagini de la carnagiul din Irak soldat cu cel puțin 41 de morți

UPDATE: Atentat sinucigaș pe stadion. Primele imagini de la carnagiul din Irak soldat cu cel puțin 41 de morți
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
26 Mar 2016   •   11:09

UPDATE 11.00 -  Bilanţul atentatului sinucigaş, produs la un meci de fotbal desfăşurat la periferia capitalei irakiene Bagdad şi revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic, a ajuns la 41 de morţi şi 105 răniţi, informează agenţia de presă AP, citând oficiali irakieni.

Cel puţin 30 de persoane au murit vineri într-un atentat sinucigaş comis la finalul unui meci de fotbal într-un sat la sud de Bagdad, potrivit poliţiei şi unei surse medicale, potrivit AFP, citat de Agerpres.

"Un kamikaze s-a aruncat în aer în momentul în care urma să fie decernat trofeul învingătorilor", a precizat un căpitan de poliţie din satul Al-Asriya.

Satul este situat în apropiere de localitatea Iskandariyah, la circa 40 de km sud de capitala irakiană. Potrivit poliţiei, peste 65 de persone au fost de asemenea rănite în explozie.

O sursă medicală de la spitalul Iskandariyah a confirmat bilanţul, precizând că atacul s-a produs în jurul orei locale 19.00 (16.00 GMT).

"Primarul a murit la spital în urma rănilor grave suferite în explozie", a declarat medicul.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatul, într-un comunicat difuzat de agenţia Amaq News.

 

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close