Antena 3 CNN Actualitate Aura Ion, ziua DESPĂRŢIRII. Destin FRÂNT în zborul spre viaţă. Aura Ion a fost înmormântată

Aura Ion, ziua DESPĂRŢIRII. Destin FRÂNT în zborul spre viaţă. Aura Ion a fost înmormântată

Aura Ion, ziua DESPĂRŢIRII. Destin FRÂNT în zborul spre viaţă. Aura Ion a fost înmormântată
de O.P.    |    23 Ian 2014   •   13:03
UPDATE: Aura Ion, studenta care a murit în tragedia aviatică din Apuseni, a fost înmormântată cu onoruri militare.

UPDATE: 
Sicriul alb în care se află trupul neînsufleţit al Aurei Ion a fost purtat pe braţe de şase militari, către locul în care va fi înmormântată. Sute de persoane au fost alături de familia îndurerată la Cimitirul Ghencea Militar.

UPDATE
: Pe pagina de Facebook: Respect, Aura Ion! sunt mii de mesaje de încurajare pentru familia îndurerată, dar şi de revoltă în faţa autorităţilor incompetente.

UPDATE
: Zeci de tineri, îmbrăcaţi în uniformă militară, participă la înmormântarea Aurei. Colegii apropiaţi ai studentei au rostit cuvinte emoţionante despre Aura.

UPDATE
: Părinţii fetei sunt împietriţi de durere. Tatăl şi mama Aurei ţin în mână fotografii cu fiica lor pe care le strâng în braţe de fiecare dată când aud rostit numele ei.

Aura Ion. Aşa o ştia toată lumea pe tânăra discretă şi pasionată de meseria ei. A vrut să salveze vieţi şi dorea să fie un medic de elită. A ales să se înscrie la Academia militară de Medicină şi s-a pregătit intens.







Studenta va fi înmormântată astăzi cu onoruri militare în Cimitirul Ghencea Militar.  Tânăra a fost avansată post mortem la gradul de locotenent.



Cu lacrimi în ochi, zeci de oameni, cunoştinţe sau necunoscuţi, i-au adus Aureliei Ion un ultim omagiu la capela cimitirului Ghencea Militar.

Tînăra avea 23 de ani şi o carieră pe care nu a mai apucat să o ducă la bun sfârşit.



Aurelia Ion, studenta de 23 de ani, va fi avansată post-mortem la grad de locotenent şi va fi îngropată astăzi cu onoruri militare.

×
Subiecte în articol: aura ion accident aviatic Apuseni
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close