x close

Fii alături de noi!

Autorităţile, în alertă. Restricţii de circulaţie în perioada Codului galben de ninsori

de 03 Ian 2016   •   11:14
Autorităţile, în alertă. Restricţii de circulaţie în perioada Codului galben de ninsori 16
UPDATE - Pentru a preveni evenimentele neplacute, traficul rutier va fi restricţionat în zonele unde va ninge puternic. Directorul ANM a anunţat de asemenea că avertizarea cod galben s-ar putea extinde, iar de marti dupa amiaza va ploua, asa că e posibil sa apara polei pe sosele.

Autorităţile sunt în alertă după atenţionarea cod galben de ninsori. Ministrul de Interne, Petre Tobă, a convocat o videoconferinţă cu prefecţii, şefii din MAI şi responsabilii în gestionarea situaţiilor de urgenţă.

Ministrul Tobă vrea să fie sigur că ninsorile din următoarele zile nu vor crea probleme. Pe cei care vor să plece la drum în această perioadă, autorităţile îi sfătuiesc să se informeze despre starea drumurilor, pe site-ul www.cnadnr.ro.

În Capitală, autorităţile spun că sunt pregătite de iarnă, chiar din această noapte, dacă este nevoie.  Aproape 600 de utilaje sunt gata de acţiune în Bucureşti.


poza

Actualitate

MAE reacționează după ce Vladimir Putin a amenințat România

Ministerul Afacerilor Externe face prezizări importante cu privire la declarațiile lui Vladimir Putin referitoare la sistemul antirachetă din România, de la Deveselu. Președintele rus a afirmat că Româ...

28 Mai 2016  •  14:28

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati