x close

Fii alături de noi!

Autorităţile, în alertă. Restricţii de circulaţie în perioada Codului galben de ninsori

de 03 Ian 2016   •   11:14
Autorităţile, în alertă. Restricţii de circulaţie în perioada Codului galben de ninsori 16
UPDATE - Pentru a preveni evenimentele neplacute, traficul rutier va fi restricţionat în zonele unde va ninge puternic. Directorul ANM a anunţat de asemenea că avertizarea cod galben s-ar putea extinde, iar de marti dupa amiaza va ploua, asa că e posibil sa apara polei pe sosele.

Autorităţile sunt în alertă după atenţionarea cod galben de ninsori. Ministrul de Interne, Petre Tobă, a convocat o videoconferinţă cu prefecţii, şefii din MAI şi responsabilii în gestionarea situaţiilor de urgenţă.

Ministrul Tobă vrea să fie sigur că ninsorile din următoarele zile nu vor crea probleme. Pe cei care vor să plece la drum în această perioadă, autorităţile îi sfătuiesc să se informeze despre starea drumurilor, pe site-ul www.cnadnr.ro.

În Capitală, autorităţile spun că sunt pregătite de iarnă, chiar din această noapte, dacă este nevoie.  Aproape 600 de utilaje sunt gata de acţiune în Bucureşti.


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati