x close

Fii alături de noi!

Avertismentul ISU pentru români: NU sunați la numărul de urgență 112 dacă...

de D.G.   •   16 Mar 2016   •   00:34
Avertismentul ISU pentru români: NU sunați la numărul de urgență 112 dacă...  817
sursa: Agerpres

Sesizările cetăţenilor privind legea antifumat nu se fac la numărul unic 112, avertizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, care precizează că acest număr este destinat urgenţelor şi situaţiilor care pun în pericol viaţa.

'Un aspect important de care trebuie să ţinem cont este acela că eventualele sesizări din partea cetăţenilor nu se fac la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, această linie fiind destinată urgenţelor şi situaţiilor care pun în pericol viaţa, integritatea sau bunurile semenilor. Ne alăturăm demersului legal în vederea responsabilizării cetăţenilor privind promovarea sănătăţii, precum şi a respectului reciproc', se arată într-un comunicat emis, marţi, de ISU Prahova. Principalele instituţii publice locale din judeţ au luat măsuri pentru aplicarea din 16 martie a legii antifumat. Astfel, în Palatul Administrativ din Ploieşti, clădire care este administrată de Consiliul Judeţean Prahova şi în care mai funcţionează Prefectura şi Primăria Ploieşti, au fost amplasate colante cu mesajul 'Fumatul interzis', iar angajaţilor li s-a adus la cunoştinţă faptul că, potrivit legii, nu mai pot fuma în interior.

'Am scos scrumierele metalice, am pus colante cu 'Fumatul interzis', angajaţii au luat la cunoştinţă că nu mai au voie să fumeze în interior, iar un grup de persoane se va ocupa de verificarea respectării acestor măsuri', a declarat, pentru AGERPRES, administratorul public al judeţului, Fabioara Ionescu.

poza

Actualitate

Bugetarii de lux ai ţării au salarii exorbitante. Cine sunt norocoşii

Lunar, bugetarii de lux ai ţării ajung să încaseze aproape 150.000 de lei. Au venituri care depăşesc cu mult salariul preşedintelui şi al premierului. Un post în consiliile de administraţie ale...

30 Iun 2016  •  09:27

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati