Antena 3 CNN Actualitate Avertismentul poliţiei. Dacă ai găsit aşa ceva în cutia poştală, nu te gândi nicio clipă să-l foloseşti

Avertismentul poliţiei. Dacă ai găsit aşa ceva în cutia poştală, nu te gândi nicio clipă să-l foloseşti

Avertismentul poliţiei. Dacă ai găsit aşa ceva în cutia poştală, nu te gândi nicio clipă să-l foloseşti
Sursa foto: foto: scaradebloc.ro
23 Sep 2016   •   22:23

Dacă găseşti un stick USB în cutia poştală, nu te grăbi să îl foloseşti la calculatorul tău. Acesta e avertismentul făcut de poliţia din Australia, care a explicat că stick-uri USB au fost găsite în căsuţele poştale dintr-o suburbie a oraşului Melbourne, potrivit realitatea.net.

Stick-urile USB sunt bănuite a fi foarte periculoase, odată introduse în calculator îl pot distruge, mai precizează poliţia, conform CNET. Stick-urile USB necunoscute nu apar în căsuţele poştale doar din Australia, ci şi în cele din Franţa, precizează Motherboard.

Te întrebi care ar fi motivul pentru care cineva ar introduce un stick USB de provenienţă necunoscută în propriul laptop sau calculator? E simplu, de vină e curiozitatea. CNET citează un studiu al Universităţii din Illinois care a descoperit că 45% dintre persoane ar introduce în propriul calculator un stick USB găsit într-o parcare.

×
Subiecte în articol: inselaciune
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close