Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Un pompier a murit în lupta cu incendiul izbucnit pe aeroportul internațional din Dubai VIDEO

UPDATE. Un pompier a murit în lupta cu incendiul izbucnit pe aeroportul internațional din Dubai VIDEO

UPDATE. Un pompier a murit în lupta cu incendiul izbucnit pe aeroportul internațional din Dubai VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Aug 2016   •   18:54

UPDATE: Un pompier a murit în lupta cu incendiul izbucnit în urma aterizării forțate a unui avion pe aeroportul internațional din Dubai, conform publicației Independent.

----------------------------

Un avion al companiei Emirates care venea din India a efectuat miercuri o aterizare de urgenţă pe aeroportul internaţional din Dubai, transmite Reuters.

Informaţia provine de la biroul de presă al guvernului din Emiratele Arabe Unite (EAU) care a publicat-o pe contul său de Twitter. Potrivit sursei citate, deocamdată nu există date cu privire la existenţa unor victime.

Cu toate acestea, surse citate de NBC News susțin că unul dintre motoarele aeronavei ar fi luat foc, în momentul în care a ajuns pe pistă. Mai mult, fotografii cu fumul care se ridică la cer au fost postate pe Twitter de persoanele care se aflau în aeroport la acel moment.

Alte surse citate în presa internațională susțin că trenul de aterizare al aerovanei a cedat, ceea ce a dus la izbucnirea unui incendiu la contactul cu solul.

În tot acest timp, compania Emirates a postat la rândul său pe Twitter că pe aeroportul internaţional din Dubai a avut loc un 'incident'.

Potrivit Reuters, Flightradar24, aplicaţia de monitorizare în timp real a traficului aerian, a anunţat pe contul său de Twitter că aterizările şi decolările pe aeroportul din Dubai au fost suspendate din cauza incidentului, adăugând că avionul implicat este un Boeing 777-300.

Guvernul din Emiratele Arabe Unite (EAU) a anunţat că toate decolările de pe aeroportul din Dubai sunt amânate până la noi ordine. Totodată, organizaţia europeană pentru securitatea navigaţiei aeriene (Eurocontrol) a transmis că aeroportul din Dubai nu mai acceptă trafic aerian după incident.

 

×
Subiecte în articol: aterizare de urgenta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close