Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Bombonicăi Prodan, reacție cu privire la dosarul DGASPC Teleorman: ”Ca judecător în funcție este corect, înțelept și deontologic să nu-ți dai cu părerea”

Avocatul Bombonicăi Prodan, reacție cu privire la dosarul DGASPC Teleorman: ”Ca judecător în funcție este corect, înțelept și deontologic să nu-ți dai cu părerea”

Avocatul Bombonicăi Prodan, reacție cu privire la dosarul DGASPC Teleorman: ”Ca judecător în funcție este corect, înțelept și deontologic să nu-ți dai cu părerea”
Sursa foto: Foto: captura Youtube
21 Mar 2018   •   13:14

Adrian Toni Neacșu, avocatul Bombonicăi Prodana, a avut o primă reacție legată de dosarul DGASPC Teleorman în care este implicat Liviu Dragnea și fosta lui soție. 

”Ca judecator in functie este corect, intelept si deontologic sa nu-ti dai cu parerea cum face d-ul Danilet despre dosare pe rolul instantelor, mai ales daca habar nu ai ce se afla in acestea.
Intrucat faptele care se imputa clientei mele Prodana Bombonica sunt de pana in 2010, am achitat prejudiciul care i se imputa, si am solicitat, in subsidiar fata de achitarea pe care o voi cere in raport de Decizia CCR pe abuz in serviciu castigata tot de noi in acest dosar, aplicarea art. 74/1 cod penal anterior, ca lege penala mai favorabila. Deci nu e vorba de cersit clementa, cum sugereaza d-ul judecator. Articolul cu pricina, specialistii stiu, a fost in vigoare o vreme scurta, dar inca poate produce efecte juridice, iar practica ICCJ o dovedeste. Oricum, e o problema strict tehnica, greu de dezbatut pe stiripesurse sau alte site-uri de stiri.
Deci nici vorba de recunoastere a faptei, ci maximizarea sanselor judiciare ale clientei mele. Ca avocat trebuie sa ai tot timpul o centura de siguranta in folosul clientului, iar eu niciodata nu tin toti asii juridici in aceeasi mana 
Toate comentariile referitor la ingreunarea pozitiei juridice a d-lui Liviu Dragnea sunt copilarii.”, a fost mesajul lui Toni Neacșu transmis pe pagina personală de Facebook.

×
Subiecte în articol: reactie dosar
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close