Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Elenei Udrea, dezvăluiri din interiorul DNA

Avocatul Elenei Udrea, dezvăluiri din interiorul DNA

Avocatul Elenei Udrea, dezvăluiri din interiorul DNA
Sursa foto: foto: Agerpres
22 Apr 2017   •   13:54

A fost unul dintre primii procurori care au pus bazele Parchetului Anticorupție și a devenit, ulterior, un avocat de prestigiu. Alexandru Chiciu nu frecventează studiourile de televiziune.     

Când regimul politic „Traian Băsescu” a venit la putere şi ministrul Justiţiei a devenit Monica Macovei, prima măsură luată a fost aceea de a-l da afară pe Alexandru Chiciu, care la acea vreme conducea Secţia a II-a Penală a Parchetului Naţional Anticorupţie.

Toată lumea a ştiut că este (răs)plata pentru rechizitoriul întocmit de procuror în Dosarul Flota, în care Traian Băsescu era acuzat de fapte grave.

A atacat decizia, a câştigat în instanţă repunerea în funcţia din care fusese înlăturat, însă a doua zi după decizia care îi făcuse dreptate a ales să demisioneze din PNA.
Ca o ironie a sorţii, peste ani, Alexandru Chiciu avea să fie angajat ca avocat de emblema regimului Băsescu: Elena Udrea.

Alexandru Chiciu a oferit un interviu revistei Q Magazine în care a vorbit despre lucruri mai puțin cunoscute din sistemul de justiție din România.

Citește mai mult, AICI.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close