Antena 3 CNN Actualitate Badea: Dacă ştiam că Ponta îmi deturnează votul către cei mai abjecţi băsişti, votam direct cu PDL, nu cu UDMR

Badea: Dacă ştiam că Ponta îmi deturnează votul către cei mai abjecţi băsişti, votam direct cu PDL, nu cu UDMR

Badea: Dacă ştiam că Ponta îmi deturnează votul către cei mai abjecţi băsişti, votam direct cu PDL, nu cu UDMR
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Dec 2012   •   13:06

Invitat în ediţia specială "Sinteza Zilei" de la Antena 3, din seara alegerilor parlamentare, Mircea Badea şi-a exprimat nemulţumirea faţă de posibila alianţă a Uniunii Social Liberale (USL) cu UDMR-ul, anunţată de copreşedintele USL Victor Ponta.

"Dacă îmi spui că iarăşi UDMR-ul ăsta, după ce a fost 20 de ani la guvernare şi l-a slugărit la modul cel mai abject pe Băsescu, intră din nou la o posibilă guvernare, o iau cu capul. (...) Asta este noima legilor de astăzi, iar noima legilor de astăzi este împotriva lui Băsescu. Dacă tu în secunda doi, după ce câştigi cu peste 50 la sută, faci alianţă cu UDMR-ul care este sluga lui Băsescu, înseamnă că nu eşti în firea ta, indiferent de Constituţie", declarat acesta.

Mircea Badea şi-a continuat argumentaţia din emisiune pe blogul personal, unde combate decizia premierului spunând: "UDMR i-a ţinut în funcţie Băsăului toate guvernele-marionetă scăldându-se rentabil în abjecţia acestuia. Dar ticăloşia supremă a fost săvârşită la referendum când udemeriştii au bolocat votul încercând să saboteze cvorumul. Toate multele milioane care îl urasc legitim pe Băsescu îşi amintesc perfect ce scriu eu aici şi detestă cu spume (nu etnice ci antibasiste) UDMR-ul".

Badea mai notează că s-a dus la vot şi i s-a "uscat mâna votând PSD-ul ca să-l daram, chipurile, pe sceleratul care îmi otrăveşte existenţa de 8 ani încoace şi Ponta îmi deturnează votul către cei mai abjecti sugatori de Băsău dintre toţi?"

"P.S. Ieri eu am votat doar pentru Ecaterina Andronescu, apt combatanta, călită în bătălii muuulte şi grele cu Băsescu. Fac un apel către dânsa, să nu-şi bată joc de votul meu. Dacă voiam să votez cu ciorapii murdari ai lui Băsescu votam direct cu PDL nu cu UDMR", conchide Mircea Badea.

Vezi mai jos intervenţiile lui Mircea Badea în ediţia specială de duminică seara, de la Antena 3.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close