Antena 3 CNN Actualitate Badea: În România nu avem justiţie, avem o gaşcă de ciomăgari care se afla in slujba unor ticăloşi

Badea: În România nu avem justiţie, avem o gaşcă de ciomăgari care se afla in slujba unor ticăloşi

Badea: În România nu avem justiţie, avem o gaşcă de ciomăgari care se afla in slujba unor ticăloşi
23 Ian 2015   •   00:05

Mircea Badea a vorbit despre decizia procurorilor anticorupţie de a clasa dosarul Flota , în care fostul preşedinte Traian Băsescu era acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual şi delapidare, "întrucât faptele nu există", anunţă DNA.

"Prietene, nu păţeşte nicio Udrea nimic, pentru că tocmai l-au spălat astăzi pe Băsescu. De la cine sp primească Udrea, de la mizeria asta de justiţie? Eu nu mai pot juca în hora cu justiţia, este o porcărie sinistră. Am înţeles că este ordin de la CIA să pupăm în fund justiţia, dar totuşi nu se poate", a declarat Mircea Badea în legătură cu acest subiect.

"Să îl scoţi pe Băsescu basma curată în felul în care au făcut-o azi, nu se poate dacă mai vrei să o mai arzi cu justiţia independentă".

"De Udrea nu se va atinge nimeni! Să recapitulăm în ce dosar este arestat Cocoş. În dosarul Microsoft, unde nu au mai avut băieţii încotro. Aşa cum a fost şi cu cazul fratelui lui Traian Băsescu. Nu au mai avut încotro. La fel şi cu dosarul Galea Butea", a mai adăugat Mircea Badea.

"Nu văd niciun motiv pentru care nu aş crede-o pe avocata Alinei Bica. Domnului Cocoş nu i s-a luat nicio declaraţie până acum. (...) Pe Udrea nu au chemat-o deloc", a spus Mircea Badea.

"Dacă o circumvoluţiune si vezi ce s-a întâmplat astăzi cu Greblă, te umflă râsul. E penibil! A luat şpagă două rochii? Nu se poate. De la dosarul Caltaboş încoace, nu am mai avut aşa ceva".

"Greblă, în calitatea lui de la Curtea Constituţională  a votat împotriva legii Big Brother, care este legea SRi-ului. Se face un lobby de se dau toţi jurnaluştii cu fundul de pământ".

"Noi în România nu avem justiţie, avem o gaşcă de ciomăgari care se afla in slujba unor ticăloşi.Mie nu mi se par aceşti activişti ai aşa-zisei justiţii, în niciun fel mai breji ca interlopii. Nu v[d diferen'a. Ba da, interlopii sunt mai asumaţi, dar ăştia sunt oamenii legii", a declarat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei justitie dosarul flota
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close