Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, în dialog cu Victor Ponta: "Mereu faceți referire la un sistem care comite abuzuri, dar vă feriți să nominalizați. De ce?"

Mircea Badea, în dialog cu Victor Ponta: "Mereu faceți referire la un sistem care comite abuzuri, dar vă feriți să nominalizați. De ce?"

Mircea Badea, în dialog cu Victor Ponta: "Mereu faceți referire la un sistem care comite abuzuri, dar vă feriți să nominalizați. De ce?"
16 Sep 2016   •   00:11

Victor Ponta a avut un dialog aprins cu Mircea Badea, joi seară, în pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea. Mircea Badea l-a întrebat pe Victor Ponta de ce este evaziv mereu când se referă la sistemul abuziv din România:

"Am urmărit cu atenție și îngrijorarea emisiunea la care ați participat și ați vorbit despre niște forțe, un sistem, care se aliniază în spatele președintelui Iohannis, un sistem care mai comite și abuzuri care par legale, în sfârșit. De fiecare dată ați fost întrebat cine sunt rotițele din acest sistem, cine este în spatele sistemului și sunteți, de fiecare dată, niște evaziv. De ce vă feriți să nominalizați și păstrați denunțul la un așa abstract?"

“Pentru că știu prea multe și dacă m-aș apuca să răspund la o întrebare, nici eu nu aș înțelege nimic. M-a întrebat un procuror dacă vreau să fac un denunț împotriva cuiva și i-am spus că nu voi face asta, dar în rest, pentru orice altceva, pot să stau acolo și o săptămână. Și nu am stat. Eu plătesc pentru greșelile mele personale. Dacă ar fi să fac un top trei, primul ar fi ruperea USL", a explicat Victor Ponta.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close