x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea, la o altă măsuță: M-am mutat în studioul Sinteza Zilei, pentru că sediul este evacuat chiar în timp ce vorbim

de G.S.   •   08 Mar 2016   •   00:15
Mircea Badea a realizat emisiunea În gura presei din platoul în care se filmează în mod normal Sinteza Zilei, luni seară. Badea a explicat că a rămas fără platoul emisiunii sale, din cauza mutării posturilor trustului INTACT.

"Sunt în studioul în care face Mihai Gâdea Sinteza Zilei în fiecare seară, pentru că sediul din București-Ploiești se evacuează chiar în timp ce noi vorbim. În sensul de decoruri, lumini, MCR, v-am mai povestit de ce e grea această mutare, aproape imposibilă.

S-a făcut multă manipulare pe tema asta, că vai de mine, ce nu își găseau un alt studio? Bun, am mai explicat asta, ideea este că deocamdată sunt provizoriu aici, cu o nouă formulă de măsuță. Și am senzația că asta este măsuța inițială. Vezi? Viața e rotundă."

 

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati