Antena 3 CNN Actualitate Badea: Ştiţi de ce nu au ieşit tinerii frumoşi şi liberi şi pe vremea lui Boc? Prietene, pentru că Boc îi bătea de îi căpia

Badea: Ştiţi de ce nu au ieşit tinerii frumoşi şi liberi şi pe vremea lui Boc? Prietene, pentru că Boc îi bătea de îi căpia

Badea: Ştiţi de ce nu au ieşit tinerii frumoşi şi liberi şi pe vremea lui Boc? Prietene, pentru că Boc îi bătea de îi căpia
27 Noi 2013   •   00:04

Mircea Badea a vorbit, în ediţia de marţi seară a emisiunii "În gura presei", despre "protestatarii de vreme bună" şi motivul pentru care au apărut din ce în ce mai multe "plimbări duminicale ale tinerilor frumoşi şi liberi".

Badea a explicat în emisiune că, în opinia sa, în România au fost două tipuri de proteste, din 2009 încoace: "cele împotriva lui Băsescu, de la minus 15 grade, din Piaţa Universităţii, şi astea cu plimbările duminicale ale tinerilor frumoşi, liberi şi calomniatori, fără să generalizez".

"Mă gândeam de ce nu au ieşit tinerii frumoşi şi liberi şi pe vremea lui Boc, sau a lui Ungureanu, că Roşia Montană era pe agendă şi atunci. În principiu, atunci era mai iarnă şi, daca eşti protestatar de vreme bună, ieşi când vremea este bună. (...) Dar, ştiţi de ce nu a ieşit lumea aşa, cu proteste? Prietene, pentru că Boc îi bătea de îi căpia", a afirmat Mircea Badea.

"Ne amintim că protestele împotriva lui Băsescu, de la minus 15 grade, au fost contracarate de nişte acţiuni in forţă extremă ale organelor de represiune. S-au soldat acele acţiuni împotriva manifestanţilor cu schilodiţi pe viaţă", a subliniat realizatorul "În gura presei".

"Păi, în momentul în care tu vezi că jandarmii dau cu gaze, cu bate şi picioare în oamenii deja căzuţi, îţi cam trece asta cu protestul", a conchis Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea proteste
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close