Antena 3 CNN Actualitate Bătrânul snopit în bătaie la Brașov, declarații cutremurătoare: „Am fost bătut. Atâta ştiu. Am un băiat și pentru el muncesc” (VIDEO)

Bătrânul snopit în bătaie la Brașov, declarații cutremurătoare: „Am fost bătut. Atâta ştiu. Am un băiat și pentru el muncesc” (VIDEO)

Bătrânul snopit în bătaie la Brașov, declarații cutremurătoare: „Am fost bătut. Atâta ştiu. Am un băiat și pentru el muncesc” (VIDEO)
03 Apr 2018   •   13:33

După ce aproape a fost omorât în bătaie, bătrânul atacat de doi huligani în Braşov încearcă să-şi amintească ce s-a întâmplat. L-a recunoscut pe unul dintre agresorii pentru care muncea. Tânărul s-a enervat când victima şi-a cerut banii care i se cuveneau. La 66 de ani, Dumitru Neculai este nevoit să muncească pământul, pentru a-și ajuta fiul bolnav. Bătrânul este desfigurat şi va avea nevoie de îngrijirile medicilor pentru mai multe zile. 

„Am fost bătut. Atâta ştiu. Am fost bătut în aşa fel încât nu ştiu ce-i cu mine!”, a povestit bătrânul

Bătrânul doarme într-un cort și muncește cât poate ca să-și poată ajuta fiul. 

„Eu am un cort unde dorm, în pădure, şi lucrez cu ziua ca să nu plătesc chirie şi întreţinere. Am un băiat care e aşa.. Şi pentru el muncesc„, a mai spus bătrânul. 

×
Subiecte în articol: bătaie Brașov batut
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close