Antena 3 CNN Actualitate Ben Oni Ardelean are COVID-19. Deputatul PNL a fost deja internat în spital

Ben Oni Ardelean are COVID-19. Deputatul PNL a fost deja internat în spital

Ben Oni Ardelean a transmis, luni după-amiază, că este internat la Spitalul Victor babeș Timișoara, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Inevitabilul s-a produs, din păcate”, a spus deputatul PNL.

Ben Oni Ardelean are COVID-19. Deputatul PNL a fost deja internat în spital
Sursa foto: Facebook
de Dan Gabor    |    30 Noi 2020   •   18:32

„De ieri (duminică - n.r.), mă aflu internat la Spitalul Victor Babeș Timișoara, după ce, cu o seară înainte, am prezentat simptome clare de infecție cu Coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului”, e mesajul postat de Ben Oni Ardelean, pe Facebook

Acesta mulțumește managerului spitalului, dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenților medicali, infirmierelor și personalului auxiliar, care sunt lângă pacienți „neîncetat, 24 din 24”.

„Menționez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puținele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât și ceilalți participanți, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ține legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum.

Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare”, a conchis parlamentarul PNL.

De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babes Timisoara, după ce, cu o seară înainte, am prezentat simptome clare...

Posted by Ben Oni Ardelean on Monday, November 30, 2020

×
Subiecte în articol: Ben Oni Ardelean COVID-19
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close