Antena 3 CNN Actualitate Biletele de acces pe pârtiile din Valea Prahovei pot fi plătite online

Biletele de acces pe pârtiile din Valea Prahovei pot fi plătite online

Biletele de acces pe pârtiile din Valea Prahovei pot fi plătite online
Sursa foto: foto: pixabay.com
16 Ian 2017   •   12:25

Iubitorii sporturilor de iarnă pot achiziţiona online, începând cu această săptămână, biletele de acces (ski pass) pe pârtiile din Valea Prahovei, potrivit Agerpres.

Netopia mobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, a anunţat că a implementat împreună cu Oveit opţiunea de plată online pe www.teleferic.ro, compania care administrează cele mai accesate pârtii de pe Valea Prahovei.

Potrivit informaţiilor Netopia, cei care doresc să îşi achiziţioneze online biletele pentru serviciile oferite de Teleferic Prahova, unul dintre principalii jucători de pe piaţa transportului pe cablu, vor găsi opţiunea de plată digitală pe platforma www.teleferic.ro. Clienţii primesc automat pe mail un cod de bare ce se scanează la turnicheţi.

Până la finalul lunii ianuarie va fi implementată şi plata ski pass-urilor prin mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de Netopia. Clienţii care nu au aplicaţia instalată o pot descărca gratuit pe toate terminalele smart ce rulează sistemele de operare iOS şi Android. După ce îşi înregistrează cardul în aplicaţie vor avea posibilitatea de a plăti foarte rapid, direct de pe telefon, biletele de acces pe pârtii.

'Românii care vor să câştige timp şi să scape de aglomeraţia de la casierie au acum la dispoziţie plata online pe www.teleferic.ro, de unde îşi pot achiziţiona biletele pentru accesul pe pârtiile din Valea Prahovei. Salutăm deschiderea către inovaţie şi simplitate a partenerilor Teleferic Prahova, alături de care vom încerca să fluidizăm aglomeraţia de pe Valea Prahovei, o destinaţie atât de populară în rândul iubitorilor sporturilor de iarnă', a declarat Antonio Eram, CEO şi fondator Netopia mobilPay.   

'Pentru Teleferic Prahova, anul 2016 a fost un an al schimbărilor. Preferinţele şi aşteptările clienţilor noştri se schimbă, astfel ne confruntăm cu o concurenţă la nivel mondial de la destinaţii care sunt dezvoltate şi deţin facilităţi turistice de înaltă calitate. Odată cu relansarea website-ului societăţii ne dorim să consolidăm poziţionarea competitivă a Valea Prahovei ca destinaţie pe tot parcursul anului. Un obiectiv important al societăţii este cel de a crea experienţe montane spectaculoase. Primul pas este îmbunătăţirea canalelor de comunicare şi de vânzare, astfel am decis să lansăm opţiunea de plată online', a declarat Claudiu Ciubotaru, director de marketing Teleferic Prahov

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close