Antena 3 CNN Actualitate Bill Gates a declarat că Donald Trump nu știe diferența dintre HPV și HIV

Bill Gates a declarat că Donald Trump nu știe diferența dintre HPV și HIV

Bill Gates a declarat că Donald Trump nu știe diferența dintre HPV și HIV
19 Mai 2018   •   12:12

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a declarat în față personalului companiei că președintele Americii, Donald Trump, nu știa diferența dintre HPV și HIV atunci când s-au întâlnit, potrivit unui clip exclusiv obținut de Chris Hayes pentru MSNBC. 

Clipul arată cum Gates a povestit audienței că pe parcursul a două întâlniri separate cu președintele, în special la cea din martie 2017, Trump l-a întrebat despre diferența dintre cele două virusuri. „El a vrut să știe dacă există o diferență între HPV și HIV” a mărturisit  Gates șocat în video."Am reușit să îi explic că aceste virusiri sunt rareori confundate unul cu celălalt" a adăugat miliardarul. 

HPV, papilomavirusul uman, este o infecție care poate provocă negi și poate conduce la cancer de col uterin, în timp ce virusul imunodeficienței umane, HIV, provoacă sindromul imunodeficienței dobândite sau SIDA. 

 

Gates a spus că Trump s-a referit la el la persoană a treia spunând că: "Trump aude că nu-ți place ce face Trump". 

Conform surselor, Trump i-a oferit lui Gates o slujbă că și consilier științific al Casei Albe la întâlnirea din martie. Gates a declarat pentru Stat News în aprilie că a respins propunerea deoarece nu ar fi o utilizare bună timpului său prețios. 

Sursă: HuffPost
  

×
Subiecte în articol: Bill Gates Donald Trump
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close