Antena 3 CNN Actualitate Gregorian Bivolaru, de la mediocritate la complex de superioritate. Cum era descris în documentele Securității

Gregorian Bivolaru, de la mediocritate la complex de superioritate. Cum era descris în documentele Securității

Gregorian Bivolaru, de la mediocritate la complex de superioritate. Cum era descris în documentele Securității
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Feb 2016   •   08:53
Gregorian Bivolaru avea priză la oamenii vulnerabili, cu probleme mintale şi devenise dependent de adulaţia celor din jur, dorind să pozeze în "cineva".

Sunt declaraţiile incredibile date securităţii în anii '80 de Gelu Voican Voiculescu. Potrivit jurnaliştilor de la Puterea, fostul demnitar vorbea încă de atunci despre Bivolaru, spunând că dezvoltase un „complex de lider".

În ţară, femeile care au făcut parte din "ashramurile" organizate de Bivolaru sunt şi acum traumatizate. Puţine dintre victimele sale au avut curajul să povestească teroarea prin care au trecut şi şantajul emoţional la care au fost supuse. Toate vorbesc despre experienţele care le-au marcat pe viaţă.

Pe la 20 de ani, cand a inceput sa descopere yoga si ezoterismul, Gregorian Bivolaru era mediocru, confuz si fără nici o calificare. Asa il descrie Gelu Voican Voiculescu pe liderul MISA in declaratia data Securitatii despre el, relateaza jurnalistii de la puterea.ro.

Treptat, insa, caracterul său a început să se modifice, dezvoltând o pasiune în a-i domina pe ceilalţi, spunea in anii 80 fostul viceprim ministru.

Gregorian Bivolaru a încercat încă de la început sa pozeze intr-o persoană importantă, si nu avea o cultură atat de vastă, pe cat voia sa dea impresia, spune Gelu Voican Voiculescu, citat de cei de la puterea.ro.

Gregorian Bivolaru nu reuşea sa aiba priză decât la oameni labili, curioşi, exaltaţi sau cu dereglări mintale, le spunea Gelu Voican Voiculescu securistilor.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close