Antena 3 CNN Actualitate Blondã sexy sãltatã de mascați de la catedrã

Blondã sexy sãltatã de mascați de la catedrã

Blondã sexy sãltatã de mascați de la catedrã
04 Mai 2016   •   10:23

O învãtãtoare suplinitoare de la Scoala Bãltati, comuna Tãtãrãni, a fost ridicatã de mascati în aceste zile, dupã ce anchetatorii au convins instanta Judecãtoriei Husi cã femeia, în vârstã de 26 de ani, ar fi o contrabandistã… de carierã, scrie vremeanoua.ro.

Alina Mãdãlina Idriceanu a fost prinsã cu masina burdusitã cu tigãri, la Albita, iar interceptãrile au arãtat cã ea era coordonatorul grupului de traficanti. De altfel, în comuna Tãtãrãni, Alina, care a absolvit Dreptul, e consideratã o adevãratã pacoste! Are la Primãrie, amenzi de aproape 10.000 de lei, a fost condamnatã penal pe fond, pentru cã si-a agresat doi consãteni si, mai mult, si-ar fi atacat cu cutitul si o vecinã.

Cu toate acestea, în 2016, femeia a ajuns suplinitoare, la Scoala din Bãltati. “Nu e proastã deloc si e chiar frumoasã, dar e o pacoste! Sare la bãtaie, scoate cutitul, face contrabandã si are multe procese”, povestesc sãtenii. Învãtãtoarea sexy a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, dar în urma contestatiei a scãpat doar cu control judiciar, asa cã, aceasta se va putea întoarce în fata elevilor, pânã la o sentintã definitivã.

sursa foto: vremeanoua.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close