Antena 3 CNN Actualitate Bobiţa, câinele de trupă al militarilor bistriţeni, a făcut senzaţie cu uniforma de paradă - VIDEO

Bobiţa, câinele de trupă al militarilor bistriţeni, a făcut senzaţie cu uniforma de paradă - VIDEO

Bobiţa, câinele de trupă al militarilor bistriţeni, a făcut senzaţie cu uniforma de paradă - VIDEO
01 Dec 2015   •   17:43

Bobiţa, câinele de trupă al militarilor bistriţeni, nu a lipsit astăzi de la parada de 1 Decembrie. În fruntea trupelor a defilat mândră, ca întotdeauna. Astăzi a impresionat şi mai mult spectatorii cu dragostea ei faţă de armată şi de ţară. A apărut în uniformă militară, creată special pentru ea de camarazi, scrie bistriteanul.ro.

Bobiţa este o căţeluşă de rasă comună care de ani de zile şi-a găsit un cămin în garnizoana de pe strada Avram Iancu din Bistriţa. De câţiva ani nu este eveniment la care militarii să participe şi Bobiţa să nu fie în fruntea trupelor. S-a ataşat atât de tare de militarii bistriţeni că nu se desparte de ei oriunde ar fi misiunea lor.

Militarii au mare grijă de ea şi o tratează ca pe un camarad. Anul acesta, la parada de 1 Decembrie, Bobiţa a apărut în uniformă de paradă, croită special de militari pentru ea. Noua ţinută a fost remarcată imediat de publicul venit să vadă parada militară şi Bobiţa a furat toate privirile cu noua uniformă de paradă.

Căţeluşa s-a emoţionat de atâta atenţie şi, ca niciodată, a fost puţin speriată de agitaţia şi de mulţimea adunată la eveniment. Totuşi, nu s-a dat în lături şi a călcat apăsat alături de garda de onoare, aşa cum face la fiecare defilare la care participă militarii bistriţeni.

A fost vedeta evenimentului şi în acest an, mai ales că noua uniformă a atras toate privirile şi bliţurile aparatelor de fotografiat, lucru care se pare că a deranjat-o


VIDEO:Bobiţa, câinele de pază al militarilor bistriţeni, are uniformă from Tv.Bistriteanul.ro on Vimeo.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close