Antena 3 CNN Actualitate Marius Ghenea, unul dintre cele mai puternice modele în lumea afacerilor: Produs în ţara ta, o iniţiativă excelentă

Marius Ghenea, unul dintre cele mai puternice modele în lumea afacerilor: Produs în ţara ta, o iniţiativă excelentă

Marius Ghenea, unul dintre cele mai puternice modele în lumea afacerilor: Produs în ţara ta, o iniţiativă excelentă
de S.T.    |    01 Dec 2015   •   10:10

De 1 Decembrie, Antena 3, Observator şi Geometry Global lansează campania PRODUS ÎN ŢARA TA.

Produs în ţara ta este o campanie prin care susţinem imprimarea pe produsele fabricate în ţara noastră a unui cod de bare personalizat care să devină o marcă a tuturor mărfurilor fabricate la noi.

Antreprenorul Marius Ghenea susţine că introducerea hărţii României pe codul de bare este o iniţiativă excelentă care poate avea un succes major.

"E o iniţiativă excelentă. Vă felicit şi voi încerca şi eu să o susţin. Cred că este şi momentul potrivit pentru aşa ceva deoarece trebuie să recunoaştem până cu ceva ani în urmă în România au fost şi probleme din punct de vedere al calităţii produselor, al unui anumit tip de standardizare sau de restandardizare. (...) Acum se poate spune produs în ţara mea, dar produs bine în ţara mea şi atunci o asemenea iniţiativă poate să aibe un succes major. Binenţeles ţinând cont şi de faptul că prin consumul de produse şi servicii realizate aici în România contribui direct la crearea de locuri de muncă, la păstrarea locurilor de muncă, la prosperitatea de aici din România", a declarat Marius Ghenea.

Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.


×
Subiecte în articol: PRODUS ÎN ŢARA TA
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close