Antena 3 CNN Actualitate Când Bucureştiul devine o junglă şi oamenii, animale. I-au blocat maşina în trafic, l-au tras de pe scaun şi l-au înjunghiat

Când Bucureştiul devine o junglă şi oamenii, animale. I-au blocat maşina în trafic, l-au tras de pe scaun şi l-au înjunghiat

Când Bucureştiul devine o junglă şi oamenii, animale. I-au blocat maşina în trafic, l-au tras de pe scaun şi l-au înjunghiat
Sursa foto: Foto: robsbeerquest.blogspot.com
14 Aug 2012   •   07:13

Un bărbat de 38 de ani a ajuns la spital, azi-noapte. A fost încercuit şi atacat de mai mulţi indivizi, pe o stradă din Bucureşti. C 1: Atacatorii i-au blocat maşina în trafic, l-au tras de pe scaun şi au început să-l lovească şi să-l înjunghie. Rudele sale spun că în spatele corecţiei ar fi Nuţu Cămătaru şi o taxă de protecţie neplătită de 100.000 de euro.

Cămaşa şi maşina murdare de sânge au rămas mărturie la violenţa cu care a fost bătut bărbatul. El a ajuns la spital cu foarte multe răni, cele mai grave în zona capului. Sora lui a fost cea care l-a găsit şi a sunat la 112.

Victima a fost urmărită de agresori prin centrul Bucureştiului, până când a ajuns pe o stradă întunecată. Acolo, spun rudele sale, mai multe maşini i-au blocat drumul. Bărbatul ar fi încercat să fugă, dar a fost încercuit. 

Tot rudele bărbatului spun că atacul a avut loc la comanda lui Nuţu Cămătaru, de la care victima a împrumutat o sumă de bani cu mai mulţi ani în urmă. Deşi a reuşit să-şi plătească datoria, s-a ales cu o taxă de protecţie.

După ce i-au fost tratate rănile, bărbatul a fost lăsat să plece acasă. El a depus o plângere la poliţie, iar oamenii legii vor încerca acum să afle cine sunt cei care l-au atacat.


×
Subiecte în articol: atacatori nutu camataru romi
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close