x close

Fii alături de noi!

Cât câștigă un casier la Carrefour

de 11 Feb 2016   •   15:15
Cât câștigă un casier la Carrefour 16
Carrefour a majorat salariile pentru 95% din angajaţii care lucrează în magazine (în cea mai mare parte caseri şi lucrători comerciali) cu procente cuprinse între 16% şi 21% de la începutul lunii februarie a acestui an, potrivit indormaţiilor transmise de companie. Reprezentanţii companiei nu au menţionat care este plaja de salarii la care se aplică această majorare sau dacă se raportează la valoare netă sau brută a salariilor, însă, potrivit unor informaţii anterioare ale ZF, salariul mediu din cadrul lanţului de hipermarketuri este de circa 1.500 de lei net (această valoare cuprinzând şi alte categorii de angajaţi). Salariile pot diferi în funcţie de oraş sau de regiunea ţării în care este amplasat un anumit magazine.

“Carrefour anunţă 2016 ca un moment decisiv de creştere, prin extinderea şi diversificarea ofertei, serviciilor, dar şi infrastructurii de magazine, confirmată şi de semnarea acordului de achiziţie a societăţii Billa România. Creşterile salariale medii, aplicabile începând cu 1 februarie 2016, variază între 16% şi 21 %, în funcţie de strategiile de dezvoltare regională şi sectorială”, spun reprezentanţii Carrefour România.

Majorarea de salarii vine şi în contextul în care guvernul a decis la finalul anului trecut ca salariul minim pe economie să fie majorat de la 1 mai 2016 la 1.250 de lei brut faţă de 1.050 de lei brut în prezent, ceea ce ar însemna o creştere de 19%. Această creştere împinge spre un prag mai mare şi salariul mediu, potrivit informaţiilor din piaţa de recrutare. Totuşi, în comerţ se practică unele dintre cele mai mici salarii din economie, casierii, spre exemplu, care reprezintă cea mai mare parte a angajaţilor din magazine, având salarii apropiate de nivelul minim de la nivelul ţării, la care se adaugă şi bonuri de masă.

poza

Actualitate

Avertizare cod portocaliu și cod galben de furtuni și grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben și cod portocaliu de furtuni și grindină, după cum urmează: COD GALBEN Între orele : 17:00 și 18:00 În zona :...

30 Mai 2016  •  17:04

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati