Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Tolontan, o nouă dezvăluire revoltătoare despre sistemul medical din România

Cătălin Tolontan, o nouă dezvăluire revoltătoare despre sistemul medical din România

Cătălin Tolontan, o nouă dezvăluire revoltătoare despre sistemul medical din România
11 Ian 2017   •   17:38

Pe 21 septembrie 2016, Simona Rău, asistentă medicală plecată de 15 ani în Marea Britanie, vede la știrile Antenei 1 un reportaj de la renovarea secției ATI a Spitalului de Arși.

4,98 milioane de lei a cheltuit directorul Bogdan Gangură, de la Primăria Sectorului 1. Ea observă că, prin nori de praf contaminați cu bacterii și fungi, muncitorii nu beneficiază de nici o protecție adecvată.

Femeia nu trece peste. Pentru că știe cît costă ignoranța. Simona Rău îi vede zi de zi efectele chiar dacă ea nu practică profesia medicală, în Anglia.

Așa că intră pe siteul Conteam SRL, firma angajată de Primăria Sectorului 1 să repare secția ATI de la ”Arși”. E îngrijorată pentru că, lucrînd fără nici o protecție într-un mediu vînturat, plin de bacterii, muncitorii pot suferi consecințe.

Găsește un formular de contact și împreună cu prietena sa, Monica Mocanu, scriu directorului companiei de construcții. Primesc replica automată de confirmare. În plus, Monica dă de un email al firmei și expediază mesajul și direct.

Continuarea, pe Tolo.ro.

×
Subiecte în articol: Catalin Tolontan Spitalul de Arsi
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close