Antena 3 CNN Actualitate Câți bani a pariat Mircea Badea pentru meciul Ronald Gavril - David Benavidez

Câți bani a pariat Mircea Badea pentru meciul Ronald Gavril - David Benavidez

Câți bani a pariat Mircea Badea pentru meciul Ronald Gavril - David Benavidez
18 Feb 2018   •   09:34

Boxerul român Ronald Gavril a fost învins la puncte de americanul David Benavidez în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, sâmbătă seara, într-o gală desfăşurată la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Benavidez, care l-a învins la puncte (decizie split) pe Gavril şi în primul lor meci pentru titlul mondial, în septembrie, a primit decizia în unanimitate, cu 119-109, 120-108 şi 120-108.

Mircea Badea, care l-a susținut cu tot sufletul pe Ronald Gavril, spune că îl respectă mult pe boxerul român, care a ajuns la acest nivel prin forțele proprii

"Joci fotbal, joci tenis, nu joci box. Asta pentru ca boxul nu e un joc. Ronald a luptat extraordinar. In meci si in viata.
Un om care n-a avut nici ajutor, nici pile, nici suport.

A muncit si a crezut. Il respect pe Ronald Gavril, desigur, ca sportiv, dar in primul rand ca OM. Un suflet curat, un caracter rar. Sunt alaturi de el pana la capat, iar capatul e foarte departe!

Hai, Ronald!", a scris Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a făcut public și biletul de la pariuri pentru meciul Ronald Gavril - David Benavidez.

sursa: Facebook/ Mircea Badea

"Desigur, ca de fiecare data, "put your money where your mouth is!" Adică pune-ți banii acolo unde iți e gura!", a scris Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close