Antena 3 CNN Actualitate CCR amână dezbaterea pe protocoalele secrete

CCR amână dezbaterea pe protocoalele secrete

CCR amână dezbaterea pe protocoalele secrete
14 Noi 2018   •   10:54

Update: CCR a amânat pentru 28 noiembrie dezbaterea pe sesizarea Camerei Deputaților cu privire la existenţa unui conflict între Parlament şi Ministerul Public, care prevede, printre altele, că efectele protocoalelor continuă să se producă, chiar şi după denunţarea lor. 

Știrea inițială: Curtea Constituţională discută miercuri sesizarea preşedintelui Camerei Deputaţilor în legătură cu un conflict de natură constituţională între Parlament şi Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vizând încheierea protocolului secret cu SRI din anul 2016. Părţile au avut termen până la 22 octombrie să transmită Curţii punctele de vedere.

Curtea are miercuri pe ordinea de zi Cererea de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională dintre Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe de-o parte, şi Parlamentul României, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi celelalte instanţe judecătoreşti, pe de altă parte, cerere formulată de Preşedintele Camerei Deputaţilor, scrie news.ro.

Sesizarea a fost depusă la Curtea Constituţională în 8 octombrie, fiind semnată de către vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, căruia preşedintele Camerei, Liviu Dragnea, i-a delegat atribuţiile în aceeaşi zi.

×
Subiecte în articol: protocol Camera Deputatilor sesizare CCR
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close