Antena 3 CNN Actualitate Ce au discutat Tudorel Toader și Hans Klemm

Ce au discutat Tudorel Toader și Hans Klemm

Ce au discutat Tudorel Toader și Hans Klemm
27 Mar 2017   •   23:43

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, au discutat luni, printre altele, despre colaborarea oferită de către SUA în domeniul recuperării prejudiciilor provenite din infracţiuni. 

"Cei doi oficiali au discutat aspecte referitoare la cooperarea bilaterală pe teme de justiţie, inclusiv derularea unor proiecte comune, printre care şi colaborarea oferită de către SUA în domeniul recuperării prejudiciilor provenite din infracţiuni", se arată într-un comunicat al Ministerului Justiţiei. 

Potrivit sursei citate, în cadrul aceleiaşi întâlniri a fost reiterată deschiderea părţii române în ceea ce priveşte schimbul de experienţă cu partenerii americani, precum şi furnizarea de expertiză din partea acestora. 

"Vizita de astăzi (luni-n.r.) a constituit un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor de cooperare şi colaborare dintre cele două state", se mai menţionează în comunicat. 

Hans Klemm a afirmat luni, după întâlnirea cu Tudorel Toader, că l-a asigurat pe ministrul român de interesul continuu al SUA în a susţine eforturile privind continuarea luptei împotriva corupţiei. 

"Am venit doar pentru a mă prezenta ministrului Justiţiei. Am avut o discuţie foarte bună despre istoria cooperării dintre Statele Unite ale Americii şi România. L-am asigurat pe ministru de interesul continuu al ţării mele în a susţine eforturile sale de a întări statul de drept în România şi, desigur, de a continua lupta împotriva corupţiei", a declarat Hans Klemm la ieşirea din Ministerul Justiţiei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Hans Klemm tudorel toader discutie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close