Antena 3 CNN Actualitate Ce pensii iau soţiile celor mai puternici oameni din România. Cât câştigă Nina, partenera de viaţă a lui Ion Iliescu

Ce pensii iau soţiile celor mai puternici oameni din România. Cât câştigă Nina, partenera de viaţă a lui Ion Iliescu

Ce pensii iau soţiile celor mai puternici oameni din România. Cât câştigă Nina, partenera de viaţă a lui Ion Iliescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Feb 2017   •   19:06

Cândva au fost cei mai puternici oameni din stat, dar în spatele lor s-au aflat mereu soţiile care i-au susţinut în cele mai grele momente. Iar acum, la pensionare, unele dintre aceste doamne se bucură fie de sume mari, fie de sume mici. Cert este că nu trebuie să-şi facă griji pentru ziua de mâine.  

Potrivit Cancan, Marilena, soţia lui Nicolae Văcăroiu, preşedintele Curţii de Conturi a României, are o pensie frumuşică, iar veniturile femeii în această privinţă le depăşesc pe cele ale soţului. Aceasta încasează lunar 3863 lei, adică 46.356 lei pe an. Femeia are o pensie mai mare şi decât cea a soţului care ia lunar 3087 lei.

Potrivit ultimei declaraţii de avere a lui Ion Iliescu din 2008, Nina, soţia fostului preşedinte al României, avea o pensie anuală în valoare de 10.600 de lei. Ion Iliescu încasa însă 33.000 de lei.

Deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca Elena, soţia lui Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, să aibă venituri mari, aceasta are o pensie de 641 de lei pe lună.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close