Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă luni la PSD. Informații de ultimă oră: Mihai Tudose va amenința cu demisia dacă nu va fi revocată Carmen Dan

Ce se întâmplă luni la PSD. Informații de ultimă oră: Mihai Tudose va amenința cu demisia dacă nu va fi revocată Carmen Dan

Ce se întâmplă luni la PSD. Informații de ultimă oră: Mihai Tudose va amenința cu demisia dacă nu va fi revocată Carmen Dan
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Tudose
14 Ian 2018   •   21:22

Update: Informație de ultimă oră oferită de Mihai Gâdea. Surse politice spun că, mâine, Mihai Tudose va merge și va spune: Dacă nu este revocată Carmen Dan îmi dau demisia.

Sociologul Marius Pieleanu susține, la rândul său, că din sursele sale mai mulți lideri din țară îi vor cere demisia lui Mihai Tudose: „Mâine se va cere demisia preierului cu subiect și predicat. Cătălin Rădulescu de la Argeș, Dumitru Buzatu, probabil și Paul Stănescu. E foarte posibil ca informația voastră să fie corectă. Premierul să fi anunțat că își dă demisia. De altfel, la nominlaizarea lui Tudose, domnul Mihai Tudose s-a angajat că dacă CEX îi va cere demisia, o va face. E și o chestiune de onoare și caracter. Mie dificultatea nu mi se pare înlăturarea lui Tudose, dificultate este cum va proceda de mâine -încolo pentru formarea unui nou guvern”. Acesta a venit și cu posibili înlocuitori ai lui Tudose: Fifor, Ecaterina Andronescu sau Paul Stănescu.

Știre inițială: Jurnaliștii Antena 3 au explicat în emisiunea „Ediție Specială cu Mihai Gâdea și Mircea Badea” posibile scenarii despre ce s-ar întâmpla mâine în ședința CEXn a PSD.

Radu Tudor crede că dacă nu va exista înțelegere și dialog se va ajunge la o sinucidere colectivă, în timp ce Adrian Ursu crede că femeile vor avea un ultim cuvânt în partid.

„Aș vrea să spun că înainte de toate că dacă nu mai există înțelegere și dialog vom asista la o sinucidere colectivă. După turbulențele de anul trecut, dacă în 2018 începe cu o gâlceava nu doar că imaginea lor se va face praf, nu doar că neîncrederea în politică va exploda, cel mai irațional act politic cu efecte foarte grave, atât asupra economiei, cât și pe plan extern și intern. România ar putea intra pe o spirală periculoasă, mai ales că regiunea noastră se confruntă cu provocări, această creștere economică poate să scadă, de la PSD se aștepta o cu totul altă manifestare din perspectiva gestionării. (...) Dacă Liviu Dragnea va face așa ceva se sinucide politic cu Mihai Tudose. A doua cădere a propriului guvern reprezintă cea mai mare criză politică. Al doilea cabinet care să cadă după 12 luni este începutul sfârșitului, ieșirea de la guvernare”, a declarat Radu Tudor.

La rândul său, Adrian Ursu a precizat: „Tudose ar trebui să meargă cu demisia pentru felul cum s-a compromis. Nu o va face. PSD-ului îi lipsește bărbăția. Liviu Dragnea nu e bărbat, Mihai Tudose nu e. Au dovedit acest lucru, Mihai Tudose atacând femei din partid, Liviu Dragnea lăsând să fie atacate femeile. Bătălia în partid s-a dat când au fost eliminate Rovana Plumb și Sevil Shhaideh. Și se dă acum împotriva lui Carmen Dan. Mâine decizia ar putea să fie a femeilor. Sunt două personaje feminine care au preferat să dea impresia că au oala pe foc: doamna Firea și doamna Olguța Vasilescu. Nu sunt nici cu unul nici cu altul. Un pas decisiv, ar putea să încline balanța, mâine se va tranșa prin redefinirea teritorilor”.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala carmen dan mihai tudose
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close