Antena 3 CNN Actualitate Ce spune omul-cheie din dosarul lui Dragnea

Ce spune omul-cheie din dosarul lui Dragnea

Ce spune omul-cheie din dosarul lui Dragnea
13 Noi 2017   •   16:56

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu, susţine că toate contractele încheiate între instituţie şi Tel Drum sunt perfect legale.

Cei mai mulţi dintre cei acuzaţi de DNA nu mai lucrează în Consiliu. Unul dintre inculpaţi însă, Victor Piperea, este chiar consilier al actualului preşedinte.

„Nu m-am așteptat la acest lucru, însă nu este adevărat. Noi am avut proceduri de licitație deschisă la Consiliul Județean Teleorman și au câștigat și alte firme decât societatea respectivă. A câștigat o societate din București. Nu putem să impunem anumitor firme să participe la licitații publice deschise. Va avea dreptul orice firmă conform dreptului de achiziții publice din România. Este o începere de urmărire penală, nu știu dacă cineva a sifonat sau nu anumite elemente din cadrul Consiliului Județean Teleorman. Majoritatea nu mai sunt angajați. Nu am de ce să mă tem, nu am de ce să/mi fie frică. Ceea ce fac fac în interesul cetățenilor”, a declarat Dănuț Cristescu pentru Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea tel drum 100 de minute
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close