Antena 3 CNN Actualitate Chirieac: În scandalul Ponta - DNA, e nevoie de o intervenţie a celorlalte puteri ale statului

Chirieac: În scandalul Ponta - DNA, e nevoie de o intervenţie a celorlalte puteri ale statului

Chirieac: În scandalul Ponta - DNA, e nevoie de o intervenţie a celorlalte puteri ale statului
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Aug 2015   •   20:06

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că în scandalul Ponta-DNA, este necesară o intervenţie a celorlate puteri ale statului, spunând că aşteaptă un punct de vedere şi de la preşedinte.

 
"Victor Ponta zice că DNA face un joc murdar şi că nu merge pe justiţie. În partea cealalată, DNA zice că prim-ministrul e un infractor. Păi, noi ce să înţelegem? (...)
 
Cred că situaţia necesită o intervenţie a celorlalte puteri ale statului. Poate că şi preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să aibă în acest moment un punct de vedere", a spus jurnalistul Bogdan Chirieac, senior editor DCNews, miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Pe 5 iunie, premierul Victor Ponta a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA. Victor Ponta este urmărit penal pentru 19 presupuse infracţiuni, iar DNA cere avizul parlamentului pentru cea de-a 20-a. 

Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat, anunţă DNA.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close