Antena 3 CNN Actualitate Cine este consilierul care s-a dat la radio drept admirator al ministrului sportului, Ioana Bran

Cine este consilierul care s-a dat la radio drept admirator al ministrului sportului, Ioana Bran

Cine este consilierul care s-a dat la radio drept admirator al ministrului sportului, Ioana Bran
04 Apr 2018   •   23:37

Vine din județul Satu Mare, ca și ministrul Ioana Bran. A fost unul dintre cei doi consilieri care au sunat la Europa FM și s-au prezentat drept ”ascultători”. ”Înainte de toate, aș dori să o felicit pe domnișoara ministru pentru noua funcție…”, așa și-a început intervenția consilierul-admirator Florin Mulcuțan, care și-a dat un alt nume, dezvăluie o anchetă publicată de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan.

”Acesta este noul stil al MTS. O mână de oameni parașutați, fără legătură cu sportul, aduși de ministrul Ioana Bran, bagă spaima în angajați!”, spune unul dintre funcționarii sportului românesc.

”S-a născut o secretomanie incredibilă. Pe ușa sălii de ședințe de la etajul 1 a apărut un afiș pe care scrie: ”Zonă de securitate clasa 1”. Pe ușa încăperii care a devenit fumoarul consilierilor! Vă dați seama: ministrul Bran declară MTS zonă de securitate și în același timp are în cabinet un personaj precum Mulcuțan!”, continuă funcționarul.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close