Antena 3 CNN Actualitate Circulație în condiții de iarnă la Rânca

Circulație în condiții de iarnă la Rânca

Circulație în condiții de iarnă la Rânca
25 Noi 2015   •   15:12

Stratul de zăpadă atinge aproximativ 15 centimetri în zona montană Rânca în afara carosabilului, drumarii intervenind cu trei utilaje în noaptea de marți spre miercuri pe DN 67 C Novaci-Rânca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, șeful Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu, Ion Tudor.
Potrivit sursei citate, numărul utilajelor va fi suplimentat în zonă în funcție de nevoie.

"A continuat să ningă la Rânca și pe defileu și, ca de fiecare dată, am intervenit în funcție de nevoie. Am avut cinci utilaje pregătite pentru Rânca, nu am avut nevoie decât de trei să acționăm și au acționat pe timpul nopții cu cele trei utilaje. Suntem în continuare cu utilajele pregătite, dacă e nevoie până la 15 utilaje putem să scoatem în drum la această oră. Zăpada în decor în Rânca are aproximativ 10-15 centimetri", a precizat Ion Tudor.

Angajații SDN Târgu-Jiu vor acționa, în această iarnă, cu 76 de utilaje proprii și închiriate pe arterele deținute în administrare. De asemenea, se va interveni cu 8.670 de tone de material antiderapant, opt tone de clorură de calciu și 11 tone de produs bio pentru degivrare, urmând ca aceste cantități să fie suplimentate în cazul în care va fi nevoie.

×
Subiecte în articol: ranca
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close